Produk

  • Black Tempered Glass Side Table

    Meja Sisih Kaca Tempered Ireng

    Meja sisih diselehake ing jejere sofa, kita bisa nyelehake barang-barang cilik, uga bisa digunakake kanggo dekorasi ing omah.

    Ngomong babagan tabel sisih, akeh wong sing ngerti mung tetep ing "meja teh cilik" sing ora praktis, nanging kanthi macem-macem pangembangan gaya omah, meja sisih dadi elemen kluwarga sing ora bisa diremehake.

  • Custom Cast Glass Top Tea Side Table

    Meja Sampingan Teh Top Kaca Kustom

    Meja sisih ing sandhinge sofa sejatine minangka perabotan paling akeh sing digunakake ing ruang tamu. Cahya sing alus nalika istirahat, buku-buku sing diwaca ing wektu luang, napas seger sing nggawa kembang lan tanduran kanggo kulawarga, lan meja cilik bisa gawe bayangan urip. Kaca cor kita bisa digawe kanthi bentuk khusus, dibor, notched, laminasi, dicet.

  • Glass Side Table for Glass Furniture

    Meja Sisih Kaca kanggo Mebel Kaca

    Meja sisih ing sandhinge sofa sejatine minangka perabotan paling akeh sing digunakake ing ruang tamu. Cahya sing alus nalika istirahat, buku-buku sing diwaca ing wektu luang, napas seger sing nggawa kembang lan tanduran kanggo kulawarga, lan meja cilik bisa gawe bayangan urip. Kaca cor / kaca sekar uga dikenal minangka kaca slump, kaca sing digawe tungku, kaca ukiran tungku, sing digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo nggawe tekstur, sekring utawa mbengkongake, mula peti peti unik ing permukaan kaca. Kaca cor kita bisa digawe kanthi bentuk khusus, dibor, notched, laminasi, dicet. Kanggo tempering, gumantung saka pola ing permukaan kaca, hubungi kita kanggo rincian liyane Aqua Clear / Ultra Clear / Blue / Green / Grey / Tea / Lukisan / Percetakan

  • Decorative Crystal Glass Side Table

    Meja Sisih Kaca Kristal Dekorasi

    Luwih becik, meja sisih kudu padha utawa mung ing sangisore lengen kursi sing ana ing jejere. Ora mung nggawe aliran visual sing apik ing ruangan, nanging meja bisa uga gampang kanggo ngombe utawa mateni lampu. Dhuwur lengen sofa standar bisa kalebu 24 lan 32 inci, mula kaset pengukur sampeyan.

    Kayu, logam utawa Kaca? Kothak utawa bunder? Rak utawa laci? Dhuwur utawa kurang? Kanthi akeh pilihan, milih meja sisih tengen pancen angel banget. Dadi, kita wis nggawe sawetara pandhuan sing gampang supaya sampeyan bisa milih kanthi bener.

     

  • Custom Cast Glass Top Tea Side Table

    Meja Sampingan Teh Top Kaca Kustom

    Meja sisih ing sandhinge sofa sejatine minangka perabotan paling akeh sing digunakake ing ruang tamu. Cahya sing alus nalika istirahat, buku-buku sing diwaca ing wektu luang, napas seger sing nggawa kembang lan tanduran kanggo kulawarga, lan meja cilik bisa gawe bayangan urip.

  • ICE ROUND SIDE TABLE

    Tabel ICE ROUND SIDE

    Dhasar logam reca ngunggahake lempengan gelas dadi kenthel lan rapet kaya blok es, ngundang cahya kanggo ngliwati lan nggulung permukaane, ganti sedina muput. Digawe kanthi spesifikasi sing tepat kanggo kaca master, saben meja minangka karya seni lan nyoroti proses gelas casting sing digawe dening pengrajin trampil. Sipat cair kaca cair nggawe saben kreasi unik minangka salah sawijining jinis.

  • Printing Glass Small Side Table

    Meja Sisih Cilik Kaca

    Kaca cor / kaca sekar uga dikenal minangka kaca slump, kaca sing digawe tungku, kaca ukiran tungku, sing digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo nggawe tekstur, sekring utawa mbengkongake, mula peti peti unik ing permukaan kaca. Kaca cor kita bisa digawe kanthi bentuk khusus, dibor, notched, laminasi, dicet. Kanggo tempering, gumantung saka pola ing permukaan kaca, hubungi kita kanggo rincian liyane
    Aqua Clear / Ultra Clear / Blue / Green / Grey / Tea / Lukisan / Percetakan

  • 12″ Small Glass Side Table

    12, Meja Sisih Kaca Cilik

    Meja sisih diselehake ing jejere sofa, kita bisa nyelehake barang-barang cilik, uga bisa digunakake kanggo dekorasi ing omah. Meja sisih ing sandhinge sofa sejatine minangka perabotan paling akeh sing digunakake ing ruang tamu. Cahya sing alus nalika istirahat, buku-buku sing diwaca ing wektu luang, napas seger sing nggawa kembang lan tanduran kanggo kulawarga, lan meja cilik bisa gawe bayangan urip. Kaca cor / kaca sekar uga dikenal minangka kaca slump, kaca sing digawe tungku, kaca ukiran tungku, sing digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo nggawe tekstur, sekring utawa mbengkongake, mula peti peti unik ing permukaan kaca. Kaca cor kita bisa digawe kanthi bentuk khusus, dibor, notched, laminasi, dicet. Kanggo tempering, gumantung saka pola ing permukaan kaca, hubungi kita kanggo rincian liyane Aqua Clear / Ultra Clear / Blue / Green / Grey / Tea / Lukisan / Percetakan

  • Colored Crystal Glass Side Table

    Meja Sisih Kaca Kristal Berwarna

    Kaca cor / kaca sekar uga dikenal minangka kaca slump, kaca sing digawe tungku, kaca ukiran tungku, sing digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo nggawe tekstur, sekring utawa mbengkongake, mula peti peti unik ing permukaan kaca.

    Meja sisih duwe ndhuwur warna - ing Ungu, Ijo, Abu-abu lan Jingga - sing dimainake karo transparansi lan tekstur gelas, sing diolah nganggo proses fusi khusus, minangka fitur khas meja kopi.

    Tabel iki digawe saka logam, tabel iki duwe bingkai bentuk mahkota sepotong ing krom polesan utawa cat Ireng sing dicet, kanthi sikil diruncing ing sisih ngisor. Sensorialitas tactile saka sisih ndhuwur, kanthi karakteristik permukaan sing rada bergelombang ing kaca sing dipasang, dibandhingake karo plastisitas bentuk, menehi elemen furnitur sing sederhana kanthi rasa patung.

    Meja kopi dipasang kanthi pas karo sofa, utamane sofa sing elegan.

  • FUSED GLASS SMALL SIDE TABLE

    TABEL KECIL KECIL KECIL

    Kaca cor / kaca sekar uga dikenal minangka kaca slump, kaca sing digawe tungku, kaca ukiran tungku, sing digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo nggawe tekstur, sekring utawa mbengkongake, mula peti peti unik ing permukaan kaca.

    Kaca cor kita bisa digawe kanthi bentuk khusus, dibor, notched, laminasi, dicet. Kanggo tempering, gumantung saka pola ing permukaan kaca, hubungi kita kanggo rincian liyane.

  • Colored casting glass side table

    Tabel sisih casting kaca

    Tabel Alwa duwe meja sing digawe saka gelas cor. Gelas cair ditinggalake ing cetakan logam khusus kanggo dikencengi nganti pirang-pirang dina. Gelembung udara ing gelas menehi karakter unik ing saben meja. Panampilan kasebut nirokake estetika banyu. Meja sisih kasedhiya kanthi telung basis beda kanthi rong ukuran. Gawenan tangan ing China.

    Cilik kanthi pengaruh gedhe, Tabel kasebut nduweni tabel kopi lan meja sisih sing nyenengake kanthi fungsional. Nggunakake metode produksi kaca khusus kanggo nggawe tabletop kandel 50mm sing digunakake ing saben meja Alwa. Gelas cair diwutahake menyang cetakan logam lan ditinggalake kanggo dikencengi nganti pirang-pirang dina, banjur dilengkapi pigura saka baja dilapisi bubuk utawa basis silinder kaca. Nganti gampang ngerti, apa wae sing sampeyan lebokake ing perabotan sing alus lan alus iki isih ana ing tangan sing apik.

  • Small Side Table Glass

    Gelas Meja Sisih Cilik

    Top disk disk kaca grafit padhet dipasang ing pangkalan awu kotak.

    Saben ndhuwur meja dilebokake kanthi tekstur sing dipasang nalika kaca panas digawe adhem ing cetakan, nggawe saben potongan kasebut unik.

    Basis meja digawe saka awu padhet lan bisa digunakake kanggo nampilake buku lan obyek.

    Kasedhiya ing sisih, kopi lan kombinasi ukuran meja khusus kanthi pilihan minyak wangi utawa bahan pewarnaan kustom. Kaca warna khusus uga bisa digunakake.

    Kerep diminimalake kanggo konsistensi casting kaca standar, tandha adhem muncul nalika kaca cair dicampur karo permukaan cetakan sing adhem.

    Tandha hawa anyep iki, sing beda-beda gumantung karo bahan cetakan lan suhu, minangka sumber inspirasi kanggo seri lampu lan mebel Drift.

    Saben meja kaca padhet kanthi bangga nampilake echos unik saka proses nggawe lan dipasangake kanthi basis minimal.

  • GLASS SIDE TABLE

    TABEL SAMPING KACA

    Pucuk kaca digawe saka kepinginan kanggo eksprimen karo produk sing ora konvensional, menehi interpretasi tradhisi milenial kanthi kunci modern. Kesulitan produksi sing ana gandhengane karo proses casting sing dienggo entuk ndhuwur kaca sing gedhe lan kenthel, nggawe potongan iki minangka elemen sing unik. Sisih ndhuwur didhukung dening piring logam sing nyorot refleksi saka sisih ngisor kaca, sing mirip karo riak segara. Dasar silinder kasusun saka sawetara batang logam tipis sing saling nyambung.

  • Grey color Glass Dinner table

    Tabel Dinner Kaca warna abu-abu

    Kaca cor kita bisa digawe kanthi bentuk khusus, dibor, notched, laminasi, dicet. Kanggo tempering, gumantung saka pola ing permukaan kaca, hubungi kita kanggo rincian liyane
    Aqua Clear / Ultra Clear / Blue / Green / Grey / Tea / Lukisan / Percetakan

  • Tempered Glass Coffee table

    Tabel Kopi Kaca Tempered

    Kaca cor / kaca sekar uga dikenal minangka kaca slump, kaca sing digawe tungku, kaca ukiran tungku, sing digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo nggawe tekstur, sekring utawa mbengkongake, mula peti peti unik ing permukaan kaca.