FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Regane opo

Menehi ukuran, jumlahe, uga sarat sampeyan, kita bakal menehi kutipan miturut katrangan sajrone 24 jam.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Sawetara model sing dibutuhake supaya jumlah pesanan minimal sing lagi ditindakake. Punapa mawon sampeyan ngubungi kami lan ngirim rincian, kita bakal menehi wangsulan.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kanggo conto, wektu timbal udakara 10 dina. Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran setoran. Wektu utama dadi efektif nalika (1) nampa deposit, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen kaping pimpinan ora cocog karo deadline sampeyan, wenehake syarat sampeyan kanthi adol. Ing kabeh kasus, kita bakal nyoba nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing kasus biasane kita bisa nindakake.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa mbayar pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
Simpenan 50% sadurunge, saldo 50% sadurunge dikirim.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo item sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing tepat mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlahe, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Napa Gelas?

• Ijo 100% bisa didaur ulang, Noble .Unique .Cantik.

• Ora digunakake sealant utawa bahan kimia sing angel kanggo ngasilake.

• Bebas perawatan lan awet banget.

• Umume countertop higienis ing pasar.

• Ora ana emisi sing dirilis lan ora ana pengaruh negatif tumrap kualitas udara.

• Radon gratis (dibandhingake granit)

Napa milih kita?

Rega adol langsung pabrik, ora ana distributor sing entuk rega beda.

Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman produk counter kaca.

Sampel gratis kanthi luwih saka 10 jinis ndhuwur counter kaca.

Ora ana MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet.

Kita bisa ngasilake gelas gumantung karo sarat sampeyan, nampa pesenan sing disesuaikan.