Tabel nedha bengi

  • Grey color Glass Dinner table

    Tabel Dinner Kaca warna abu-abu

    Kaca cor kita bisa digawe kanthi bentuk khusus, dibor, notched, laminasi, dicet. Kanggo tempering, gumantung saka pola ing permukaan kaca, hubungi kita kanggo rincian liyane
    Aqua Clear / Ultra Clear / Blue / Green / Grey / Tea / Lukisan / Percetakan

  • Tempered Glass Coffee table

    Tabel Kopi Kaca Tempered

    Kaca cor / kaca sekar uga dikenal minangka kaca slump, kaca sing digawe tungku, kaca ukiran tungku, sing digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo nggawe tekstur, sekring utawa mbengkongake, mula peti peti unik ing permukaan kaca.