Hubungi Kita

Pabrik Kaca Foshan Zhitao

Alamat

No.12, Dejin Road, Lishui Town, Nanhai District, Foshan, Guangdong, China

Telpon

+86 17725634560
+86 0757-85608589

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00
Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita