Tabel konsol

  • Glass Console Table for Glass Furniture

    Tabel Konsol Kaca kanggo Mebel Kaca

    Meja konsol kaca kristal sing jelas minangka cara sing sampurna kanggo nggawe keanggunan ing papan apa wae. Pesen ndhuwur kaca kanggo meja makan kaca, meja kopi kaca, meja konsol kaca, meja patio kaca utawa meja ndhuwur kaca. Custom-made uga nggawe papan sampeyan dadi elegan lan unik.

  • Luxury Glass Top Metal Console Table

    Meja Konsol Logam Kaca Gelas Mewah

    Meja Konsol Logam Kaca Gelas mewah minangka cara sing sampurna kanggo nggawe keanggunan ing papan apa wae. Pesen ndhuwur kaca kanggo meja makan kaca, meja kopi kaca, meja konsol kaca, meja teras kaca utawa meja ndhuwur kaca. Custom-made uga nggawe papan sampeyan dadi elegan lan unik.

  • Modern and Luxury Metal Console Table Glass Top

    Top Kaca Kaca Konsol Logam Modern lan Mewah

    Fusion Glass digawe saka pirang-pirang lapisan kaca bening sing wis dipasang ing oven kanggo nggawe tampilan sing khas banget. Kandhungan gelas sing sithik ing gelas kasebut menehi warna biru pucet, ngelingake warna tlaga glasial. Sisih ngisor duwe tekstur mottled sing njangkepi warna kaca cilik. Fusion Glass kasedhiya ing sawetara ukuran khusus.

  • Wholesale Crystal Console Table

    Tabel Konsol Kristal Grosir

    Meja konsol kaca kristal sing jelas minangka cara sing sampurna kanggo nggawe keanggunan ing papan apa wae. Pesen ndhuwur kaca kanggo meja makan kaca, meja kopi kaca, meja konsol kaca, meja patio kaca utawa meja ndhuwur kaca. Custom-made uga nggawe papan sampeyan dadi elegan lan unik

    Spesifikasi:

    a) Kandel: 20mm-40mm

    b) Ukuran maksimal: 3300X320mm, ukuran Min: 180x300mm

    c) Werna: Low-wesi

    d) Ujung: Ujung rata, pinggiran tlatah, pinggir polesan alus lan liya-liyane.

    e) Pojok: pojok alami, pojok tlatah, pojok bunder kanthi polesan apik.

    f) Bolongan: Kerja bor kasedhiya ing pilihan pelanggan.

  • Fusion glass console table

    Tabel konsol kaca campuran

    Fusion Glass digawe saka pirang-pirang lapisan kaca bening sing wis dipasang ing oven kanggo nggawe tampilan sing khas banget. Kandhungan gelas sing sithik ing gelas kasebut menehi warna biru pucet, ngelingake warna tlaga glasial. Sisih ngisor duwe tekstur mottled sing njangkepi warna kaca cilik. Fusion Glass kasedhiya ing sawetara ukuran khusus. 

  • Transparent Crystal Glass Console table

    Tabel Konsol Kaca Kristal Transparan

    Meja Konsol Logam Kaca Gelas mewah minangka cara sing sampurna kanggo nggawe keanggunan ing papan apa wae. Pesen ndhuwur kaca kanggo meja makan kaca, meja kopi kaca, meja konsol kaca, meja teras kaca utawa meja ndhuwur kaca. Custom-made uga nggawe papan sampeyan dadi elegan lan unik.