Meja kopi

  • Clear crystal glass console table

    Meja konsol kaca kristal sing bening

    Meja konsol kaca kristal sing jelas minangka cara sing sampurna kanggo nggawe keanggunan ing sembarang papan. Pesen ndhuwur kaca kanggo meja makan kaca, meja kopi kaca, meja konsol kaca, meja patio kaca utawa meja ndhuwur kaca. Custom-made uga nggawe papan sampeyan dadi elegan lan unik.

    Kaca cor / kaca sekar uga dikenal minangka kaca slump, kaca sing digawe tungku, kaca ukiran tungku, sing digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo nggawe tekstur, sekring utawa mbengkongake, mula peti peti unik ing permukaan kaca.

  • Coffee Table Furniture With Top Glass For Living Room

    Meja Meja Kopi Kanthi Kaca Top Kanggo Ruang Tamu

    Meja konsol kaca kristal sing jelas minangka cara sing sampurna kanggo nggawe keanggunan ing sembarang papan. Pesen ndhuwur kaca kanggo meja makan kaca, meja kopi kaca, meja konsol kaca, meja patio kaca utawa meja ndhuwur kaca. Custom-made uga nggawe papan sampeyan dadi elegan lan unik.

    Kaca cor / kaca sekar uga dikenal minangka kaca slump, kaca sing digawe tungku, kaca ukiran tungku, sing digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo nggawe tekstur, sekring utawa mbengkongake, mula peti peti unik ing permukaan kaca.

  • Living room furniture glass coffee table

    Meja kopi kaca mebel kamar tamu

    Cocog kanggo macem-macem gaya dekorasi, meja kopi kaca bisa mbantu nyusun potongan pungkasan desain ruang tamu. Nanging sing endi sing cocog kanggo omah sampeyan? Apa ruang sampeyan butuh kabeh meja kopi kaca sing mbantu njaga rasa jembar utawa bisa uga kepengin kaca lan kopi emas sing kandel sing bakal nyolong langsung? Salah siji cara, dhaptar sampeyan wis dijamin! Kanthi kabeh sing apik saka omah pertanian dadi elegan kanthi elegan, sampeyan mesthi bisa nemokake kamar sing cocog kanggo sampeyan. Kanthi nggabungake meja kopi kaca sing pas, ora mung sampeyan bakal mesthi duwe papan ngaso cuppa joe, nanging desain interior sampeyan bakal katon luwih profesional tinimbang sadurunge.

    Bisa kanthi warna, ukuran, kekandelan sing beda, kita nampa pesenan sing disesuaikan.

    Meja kopi sing sampeyan butuhake yen sampeyan golek keanggunan lan kepraktisan sing ora bakal ngatasi ruang tamu sampeyan. Tabel kaca iki nduweni estetis sing entheng lan hawa sing bakal ruangane krasa lega lan ora bakal mundur saka dekorasi liyane.

     

  • Glass Side Table for Glass Furniture

    Meja Sisih Kaca kanggo Mebel Kaca

    Meja sisih ing sandhinge sofa sejatine minangka perabotan paling akeh sing digunakake ing ruang tamu. Cahya sing alus nalika istirahat, buku-buku sing diwaca ing wektu luang, napas seger sing nggawa kembang lan tanduran kanggo kulawarga, lan meja cilik bisa gawe bayangan urip. Kaca cor / kaca sekar uga dikenal minangka kaca slump, kaca sing digawe tungku, kaca ukiran tungku, sing digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo nggawe tekstur, sekring utawa mbengkongake, mula peti peti unik ing permukaan kaca. Kaca cor kita bisa digawe kanthi bentuk khusus, dibor, notched, laminasi, dicet. Kanggo tempering, gumantung saka pola ing permukaan kaca, hubungi kita kanggo rincian liyane Aqua Clear / Ultra Clear / Blue / Green / Grey / Tea / Lukisan / Percetakan

  • C0FFEE Table
  • (OFFEE TABLE
  • COFFEe TABLE
  • ROUND
  • COFFEE   TABLe
  • COFFEE TABLE
  • DINNER TABLE
  • Glass Dinner Table

    Tabel Dinner Kaca

    Kaca cor kita bisa digawe kanthi bentuk khusus, dibor, notched, laminasi, dicet. Kanggo tempering, gumantung saka pola ing permukaan kaca, hubungi kita kanggo rincian liyane Aqua Clear / Ultra Clear / Blue / Green / Grey / Tea / Lukisan / Percetakan

  • Smart unique rectangular stainles steel tempered glass on top coffee table

    Kaca patri baja persegi panjang unik sing cerdas ing meja kopi ndhuwur

    Tabel iki digawe saka logam, tabel iki duwe bingkai bentuk mahkota sepotong ing krom polesan utawa cat Ireng sing dicet, kanthi sikil diruncing ing sisih ngisor. Sensorialitas tactile saka sisih ndhuwur, kanthi karakteristik permukaan sing rada bergelombang ing kaca sing dipasang, dibandhingake karo plastisitas bentuk, menehi elemen furnitur sing sederhana kanthi rasa patung.

  • Glass Coffee table

    Meja Kopi Kaca

    Meja kopi kasedhiya ing kaca warna transparan utawa garis, kanthi ndhuwur digawe saka Kaca 23 mm DV. Basis logam kasedhiya ing Titanium buram utawa ing Black Glossy Nickel. Temokake gaya tanpa musim kanthi Meja Kopi Waves. Spesialis seni perabot kaca sing nyenengake, fitur ndhuwur sing ora ana gayane, sing pucuk sing lembut nggawe bahan sing lancar kanthi tekstur lan urip.

  • Grey Crystal Glass Round Coffee table

    Meja Kopi Babak Kaca Kristal Abu-abu

    Meja konsol kaca kristal sing jelas minangka cara sing sampurna kanggo nggawe keanggunan ing sembarang papan. Pesen ndhuwur kaca kanggo meja makan kaca, meja kopi kaca, meja konsol kaca, meja patio kaca utawa meja ndhuwur kaca. Custom-made uga nggawe papan sampeyan dadi elegan lan unik.

    Kaca cor / kaca sekar uga dikenal minangka kaca slump, kaca sing digawe tungku, kaca ukiran tungku, sing digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo nggawe tekstur, sekring utawa mbengkongake, mula peti peti unik ing permukaan kaca.