Tabel aksen

  • Home Accents Indoor Decoration Table

    Meja Dekorasi Indra Ing Omah Logat

    Kaca cor / kaca sekar uga dikenal minangka kaca slump, kaca sing digawe tungku, kaca ukiran tungku, sing digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo nggawe tekstur, sekring utawa mbengkongake, mula peti peti unik ing permukaan kaca. Kaca cor kita bisa digawe kanthi bentuk khusus, dibor, notched, laminasi, dicet. Kanggo tempering, gumantung saka pola ing permukaan kaca, hubungi kita kanggo rincian liyane

    Werna: Aqua Clear / Ultra Clear / Blue / Green / Grey / Tea / Lukisan / Percetakan

  • Home Furniture Side Table with Glass Top

    Meja Sisih Mebel Omah kanthi Top Kaca

    Meja sisih ing sandhinge sofa sejatine minangka perabotan paling akeh sing digunakake ing ruang tamu. Cahya sing alus nalika istirahat, buku-buku sing diwaca ing wektu luang, napas seger sing nggawa kembang lan tanduran kanggo kulawarga, lan meja cilik bisa gawe bayangan urip. Kaca cor / kaca sekar uga dikenal minangka kaca slump, kaca sing digawe tungku, kaca ukiran tungku, sing digawe panas nganti suhu tartamtu kanggo nggawe tekstur, sekring utawa mbengkongake, mula peti peti unik ing permukaan kaca. Kaca cor kita bisa digawe kanthi bentuk khusus, dibor, notched, laminasi, dicet. Kanggo tempering, gumantung saka pola ing permukaan kaca, hubungi kita kanggo rincian liyane Aqua Clear / Ultra Clear / Blue / Green / Grey / Tea / Lukisan / Percetakan

  • Luxury S.S. and glass Accent Tables

    Meja aksen SS lan kaca mewah

    Tabel teh umume umume dipérang dadi persegi lan bunder, dhuwure padha karo sofa, ukurane cukup gedhe, umume diselehake ing ngarep sofa ing ruang tamu, umume duwe peran kanggo nyelehake cangkir teh lan perkakas teh, cangkir anggur, woh, asbak, pasokan kembang, lsp.

  • 12″ Round Accent Table Clear Glass Top/Black Base

    12 ″ Meja aksen Babak Kaca Gelas Atas / Ireng

    Spesifikasi Dhasar logam reca ngunggahake lempengan kaca dadi kenthel lan dibaleni kaya blok es, ngundang cahya kanggo ngliwati lan nggulung permukaane, ganti sedina muput. Digawe kanthi spesifikasi sing tepat kanggo kaca master, saben meja minangka karya seni lan nyoroti proses gelas casting sing digawe dening pengrajin trampil. Sipat cair kaca cair nggawe saben kreasi unik minangka salah sawijining jinis. Alas alas besi ditempa nganggo lempengan kaca ...
  • 12″ ROUND ACCENT TABLE AMBER GLASS TOP

    12 ″ GABUNG ACCENT TABLE AMBER GLASS TOP

    Alas alas besi ditemplek nganggo lempengan kaca casting ing Tabel aksen. Tangan diwutahake menyang cetakan, saben sisih ndhuwur kaca nampilake variasi sing beda-beda.
    Kerajinan tangan saka wesi palsu kanthi sisih ndhuwur kaca casting.
    Sisih ndhuwur kaca ditawakake kanthi rong warna: bening, kuning.
    Basis fitur wesi ditutupi bubuk ireng, kuningan, utawa tembaga.
    Bantalan sing dirasakake ing ngisor dhasar nglindhungi permukaan.
    Gelembung udara, tandha swirl, permukaan lan pinggiran sing ora rata, variasi ukuran, kekandelan, transparan lan warna kabeh kalebu fitur proses sing ana lan bisa nambah karaktere.
    Pucuk kaca sing khas iki dipasangake karo basis tripodal sing ramping sing dadi modern kanggo kerajinan lawas - wesi palsu.