Babagan Kita

Pabrik Kaca Foshan Zhitao

Pabrik Kaca Seni Foshan Zhitao didegaké ing taun 2004. Dumunung ing Kutha Foshan sing apik, Provinsi Guangdong, cedhak Guangzhou, Pabrik profesional sing spesialisasine macem-macem spesifikasi pangolahan jero kaca, produk utama: mebel kaca, meja sisih cilik, kaca campuran, kaca casting, meja kristal, bata kaca padhet, kaca hiasan .Kualitas minangka budaya kita.
Kaca Zhitao bisa nyedhiyakake macem-macem ukuran lan kekandelan produk, lan ukuran, kekandelan lan warna bisa ditindakake miturut syarat sampeyan. OEM / ODM disambut.

Sawise luwih saka 15 taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, Zhitao mesthi ngugemi titik wiwitan lan ide pangembangan sing normal banget. "Kanthi kualitas, layanan lan efisiensi kanggo menangake kepuasan pelanggan, nilai inti yaiku iman sing apik, kerja sama, lan pengembangan win-win". Liwat pamikiran lan prilaku layanan kabeh-babak, kita njamin kualitas lan efisiensi kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Pabrik Zhitao kita, kaya biasane, kanthi tulus kerja sama karo pelanggan anyar lan lawas kanggo ngembangake bebarengan karo produk sing kompetitif, rega sing cukup lan layanan sawise-penjualan super value.

Zhitao nampani kabeh pitakon, syarat lan pesenan khusus.

about (1)

Pabrik pabrik

Penjualan langsung pabrik pabrikan mesthi regane regane

about (3)

Pengalaman

luwih saka 15 taun terus ngembangake pengalaman

about (2)

Kustomisasi

capanility kustomisasi canggih kanggo industri aplikasi tartamtu