BANNER3-3
BANNER2
BANNER11
ZHITAOGLASS
Tutul kemewahan lan harmoni ing njero ruangan kanthi seri tren saka desainer paling apik.

100% digawe ing China

babagan kita

Pabrik Kaca Seni Foshan Zhitao didegaké ing taun 2004. Dumunung ing Kutha Foshan sing apik, Provinsi Guangdong, cedhak Guangzhou, Pabrik profesional sing spesialisasine macem-macem spesifikasi pangolahan jero kaca, produk utama: mebel kaca, meja sisih cilik, kaca sekring, kaca casting, meja kristal, bata bata padhet, kaca hias. Kualitas minangka budaya kita. Kaca Zhitao bisa nyedhiyakake macem-macem ukuran lan kekandelan produk, lan ukuran, kekandelan lan warna bisa ditindakake miturut syarat sampeyan. OEM / ODM disambut.

about us ndeleng liyane
ZHITAOGLASS
Warta sing Menarik, Lan prabotan Panas
ZHITAOGLASS
Spesialis Ngatur Mebel